2014

SAJAM POSLASTICARSTVA i PEKARSTVA

SIGEP – RIMINI (17 – 21.01.2014)

SLADOLEDI, PECIVA, SLATKIŠI I KONDITORSKI PROIZVODI

 

SLADOLEDI – sirovine, gotovi i polugotovi proizvodi, oprema i mašine, oprema i mašine za radni prostor, pakovanje, dekoracija…

POSLASTIČARSKI PROIZVODI – sirovine, poluproizvodi, margarini, masti i ulja, oprema i mašine…

PEKARSTVO – sirovine, materijali, mašine i oprema, oprema za radni prostor…

 

1. dan NOVI SAD – BEOGRAD – ITALIJA: Polazak iz Beograda u 19.30 časova sa parkinga kod Sava centra (savska strana). Vožnja sa usputnim pauzama preko Hrvatske i Slovenije.

2. dan RIMINI: Dolazak u Rimini u jutarnjim časovima. Sajamski program. Smeštaj u hotel. (smeštaj u hotelske sobe je nakon 14h, ukoliko su sobe slučajno slobodne, smeštaj bi se obavio po dolasku u hotel, potom sajamski program, u suprotnom ostavljanje prtljaga u hotelu i odlazak na sajam, po povratku sa sajma, smeštaj u sobe). Odmor. Noćenje. 

3. dan RIMINI: Doručak. Sajamski i lični program. Moguće je organizovati fakultativni izlet do San Marina. Tokom popodnevnih časova, poseta tržnom centru i specijalizovanoj prodavnici poslastičarske opreme Fugar. Nocenje

4. dan RIMINI – BOLONJA- PADOVA… Doručak. Odlazak za Bolonju, razgledanje grada i slobodno vreme. Nastavak puta za Padovu, razgledanje grada i u popodnevnim časovima nastavak puta za Srbiju oko (18,00 časova).

5. dan BEOGRAD – NOVI SAD: Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima po neobaveznoj satnici.

 

CENA PO OSOBI:     HOTEL 3*  159 

                                  HOTEL 3+* 199 

 

ARANZMAN OBUHVATA: prevoz autobusom turističke klase (AC/CD/DVD) prema programu, smeštaj u Riminiju u hotelu sa 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja sa uključenim buffe doručkom (samousluživanje), vodički servis i organizacioni troškovi.

 

ARANZMAN NE OBUHVATA: midjunarodna zdravstvena osiguranje, ulaznice za sajam ((Tokom proteklih godina agencija je za sve putnike ipak obezbeđivala besplatne ulaznice), lični troškovi i sve nepomenute usluge. Fakultativno San Marino cca 15 eura – minimum 20 putnika.

 

NAPOMENE: Minimum 35 putnika, U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo na korekciju cene, uz saglasnost prijavljenih putnika. Cena je izražena evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom efektivnom kursu poslovne banke – Credit Agricole banke na dan uplate. Agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana 7 dana pre početka putovanja.

 

NEGUJTE SVOJE LEPE NAVIKEPUTUJUCI SA JIMMY TOURS-om

 

Prethodna strana

© 2018 FENIX VICTORY group

FENIX VICTORY group • Vojvode Mišića 13 • 35250 Paraćin • Tel: +381 065 817 48 31 • fenixvictorygroup@gmail.com