2014

FIERAGRICOLA

MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE I STOČARSTVA

VERONA 05-09. februar 2014.

 

(poljoprivredne mašine, alati,oprema za farme I stočarstvo, veterinarska oprema, agro-farmacija, stočna hrana) Fieragricola je meĎunarodna manifestacija koja već više od jednog veka objedinjuje kompletnu ponudu tehnologije I proizvoda u oblastima kao što su poljoprivredni inženjering, uzgoj životinja, agro- materiali, obnovljive energije, I usluga u oblasti poljoprivrede. DogaĎaj postiže veliki medijski  uticaj I stvara veze izmeĎu posetilaca,izlagača I agrarnog sektora. U 2012. godini je bilo preko 100.000 posetilaca iz 80 zemalja i 1.200 izlagača.

1- 2. Dan SRBIJA- PADOVA- VERONA: Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Veronu u jutarnjim satima. Kraći odmor. Odlazak na sajam. U popodnevnim satima smeštaj u hotel u okolini Verone. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan VERONA: Doručak. Organizovana poseta sajmu. Nakon posete predvidjeno vreme za razgledanje Verone sa vodičem: Trgu Bra, Julijinoj kući, Areni….Povratak u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

4. Dan VERONA-PADOVA-SRBIJA: Doručak. Odlazak za Padovu. Obilazak grada: Prato Della Valle, Basilike Svete Justinine, Basilike Svetog Antuna…Slobodno vreme za šetnju i šoping. Oko 15h polazak za Palmanovu sa posetom jednom od najvećih outleta. Nastavak puta, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa pauzama radi odmora.

5. Dan SRBIJA: Dolazak u mesto polaska u prepodnevnim časovima.

 

CENA ARANZMANA: 139

 

Aranzman obuhvata:

 -Prevoz modernim autobusom (klima,TV)

 -Dva polupansiona u hotelu sa 3* u okolini Verone

 -Razgledanje Verone i Padove

 -Troškove organizacije i vodjstvo puta

Aranzman ne obuhvata:

-Doplatu za 1/1 sobu- 30€ (na upit)

- putno zdravstveno osiguranje

- ulaznice za sajam/na blagajni - 15€ dnevna, 28€ za sve dane trajanja sajma

- ulaznice za kulturno-istorijske znamenitosti

- individualne troškove

Program je rađen na bazi 40 putnika, u slučaju manjeg broja putnika cena se uvećava za 15 evra.

Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slicno izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja

 

 NEGUJTE SVOJE LEPE NAVIKE PUTUJUCI SA JIMMY TOURS-om

 

Prethodna strana

© 2018 FENIX VICTORY group

FENIX VICTORY group • Vojvode Mišića 13 • 35250 Paraćin • Tel: +381 065 817 48 31 • fenixvictorygroup@gmail.com