ISTANBUL

SAJAM POLJOPRIVREDE  AGRO EUROASIA

08.01.-13.01.2013

 

1.dan: Polazak iz Paracina u 19h00.Nocna voznja preko Bugarske,usputne pauze za odmor...

2.dan: Dolazak u Istanbul u podnevnim satima.Smestaj u hotel,kraci predah.Obilazak grada-panoramsko razgledanje nekadasnje prestonice mocnog Vizantijskog carstve I Otomanske imperije sa vodicem: hipodrom,Plava dzamija,Aja Sofija,Topkapi,most Galata,moderni kvartovi Taksim,Bejolu... Prelazak preko Bosforskog mosta na azijsku stranu grada,panorama sa brda Camidza,najlepsi pogled na grad...Vecernja setnja starim delom grada...Nocenje.

3.dan: Dorucak.Celodnevni obilazak sajma poljoprivrede Agro EuroAsia 2013.-najnovija dostignuca u oblastima :poljoprivredna mehanizacija,irigacioni sistemi,vestacka djubriva I zastita,seme I sadnice, organska poljoprivreda,oprema I usluge ,uzgoj stoke I oprema...Najveci broj izlagaca I posetilaca je iz Turske ali I iz zemalja Balkana,istocne Evrope,Evropske Unije I bliskog Istoka... U vecernjim satima fakultativna vecera sa programom u jednom od odabranih restorana...Nocenje.

4.dan: Dorucak.Prepodnevna poseta sajmu Agro EuroAsia 2013.U popodnevnim satima fakultativno krstarenje Bosforom-Zlatni rog,Galata most I kula,Dolmabahce palata,Besiktas,Jedi kule,Jildiz palata...Pogled na grad sa mora,voznja brodom izmedju dva  kontinenta... Nocenje.

5.dan: Dorucak.Slobodno vreme za soping u poznatim trgovackim kvartovima...Fakultativni obilazak cuvene palate I harema u kojoj su  ziveli vladari Otomanske imperije – Topkapi ... Polazak iz Istanbula u kasnim popodnevnim satima.Nocna voznja preko Bugarske...

6.dan: Dolazak u Paracin u prepodnevnim satima.

 

CENA ARANZMANA PO OSOBI: 165

 

 ARANZMAN OBUHVATA:

- prevoz modernim turistickim autobusom (TV,WC,video,cajna kuhinja…) visokopodni ili dabldeker zavisno od broja putnika,

- tri nocenja/dorucak ( buffet )u hotelu 3 zvezdice Istanbul stari grad sobe dvo/trokrevetne TWC,

- ulaznice za obilazak sajma Agro EuroAsia 2013.

- usluge licenciranog vodica za obilazak Istanbula kao I vreme putovanja,

- troskove  organizacije putovanja.

- troskove grupne polise medjunarodnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA:  Minimum  45 osoba po autobusu.

U cenu aranzmana nisu uracunati troskovi fakultativnog krstarenja Bosforom 20,vecera sa programom  30 (minimum 30 prijavljenih putnika) I ulaznice za individualne obilaske. Cene fakultativnih obilazaka I ulaznica naknadno.

Svi ostali uslovi po Opstim uslovima putovanja agencije

 

 

 

NEGUJTE SVOJE LEPE NAVIKE PUTUJUCI SA JIMMY TOURS-om

 

Prethodna strana

© 2018 FENIX VICTORY group

FENIX VICTORY group • Vojvode Mišića 13 • 35250 Paraćin • Tel: +381 065 817 48 31 • fenixvictorygroup@gmail.com