DUBAI - ATP TURNIR

23.02-02.03.2014

Dubai, druga po veličini od sedam država emirata prostire se na površini od 3.900km2. Dubai, kao glavni grad nalazi se u zalivu, u prirodnoj luci, a većina stanovništva bavi se tradicionalnom industrijom: biserima i ribolovom i trgovinom. Dubai je grad kontrasta, spoj starog i novog, tradicionalnog i modernog, orijentalnog i zapadnoevropskog. Grad koji Vas dočekuje dobrodošlicom tradicionalnog arapskog gostoprimstva uz sve pogodnosti savremenog turizma. Hoteli su vrhunskog kvaliteta, a restorani nude specijalitete, kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje. Kupovati u Dubaiju znači odabrati proizvode vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama.  I ove godine  Dubai će ugostiti inajbolje tenisere i teniserke sveta na WTA I ATP turniru. Za Vas smo pripremili program boravka u Dubaiju za vreme  održavanja červrtfinalnih i polufinalnih mečeva  , kao i finalnog susreta  vrhunskih tenisera.

1. dan Beograd – Dubai: Dolazak na  aerodrom “Nikola Tesla’’ dva sata pre leta FZ-742 za Dubai u 13.00h. Sletanje u Dubai u 21.10h, doček  i  transfer do hotela. Smeštaj u hotelu Howard Jahnson 3* na bazi usluge noćenje sa doručkom.  Slobodno vreme. Noćenje

2. - 7. Dan Dubai: Doručak. Poludnevno razgledanje grada sa stručnim vodičem na srpskom jeziku. Boravak u hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom, vreme predvidjeno za prisustvovanje mečevima na turniru, fakultativne izlete i druge aktivnosti. Predlažemo da jedno prepodne provedete u kraćem krstarenju ili da se opredelite za poludnevni safari u pustinji. Prema dogovoru organizovani odlazak sa vodičem u  najpoznatije tržne centre.

7. dan Dubai –Beograd: Doručak  i transfer do aerodroma za let FZ-741 za Beograd u 09.10h. Dolazak u Beograd u 12.15h. Kraj programa

CENA PO OSOBI: 855

 

CENA  ARANZMANA OBUHVATA:

Prevoz redovnim letom kompanije Fly Dubai na relaciji Beograd - Dubai - Beograd (20kg prtljaga)

Smeštaj u hotelu 3* u centru grada u dvokrevetnoj sobi na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto)

Transfer aerodrom-hotel-aerodrom

Koktel dobrodošlice u hotelu

Organizacione i druge manipulativne troškove

Poludnevno razgledanje grada sa stručnim vodičem

Organizacione i druge manipulativne troškove.

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Aerodromske takse 40 Eur (plaćaju se u agenciji)

Transfer hotel-teniski tereni

Hranu, piće i zabavu u avionu. Plaća se u avionu.

Ulaznice za turnir. Mogu se nabaviti posredstvom  Agencije.

Fakultativne izlete

Troškove dobijanja vize  70 Eur

Troškove medjunarodnog zdravstvenog osiguranja

 Individualne troškove putnika

 

Cene za fakultativne izlete ili ulaznice važeće u momentu prireme programa, pa su stoga podložne promeni:

Krstarenje sa vecerom - 50 Eur, Poludnevni safari -48 Eur, Hotel Burj Khalifa-ulaznica 30 Eur

 NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski: 40% od cene aranžmana prilikom prijave (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa) , 40%  do 15. januara, ostatak 20 dana pre puta.

INFORMACIJE O VIZI: Viza je potrebna za nosioce svih pasoša Republike Srbije. Viza se može dobiti posredstvom agencije. Sve bliže informacije mogu se dobiti u agenciji.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 15 osoba. ROK ZA PRIJAVU:  do 20. decembra  ili do popune mesta

OPIS HOTELA: Howard Johnson Hotel 3*, UAE nalazi se u centru, u delu grada Bur Dubai, 10 minuta vožnje od zlatnog suka i 20 minuta od plaže. Sve sobe su lepo opremljene sa luksuznim kupatilom, minibarom, satelitskom TV, telefomon, fenom.  Hotel raspolaže sa više restorana, noćnim klubom, bazenom na krovu, teretanom, saunom i wellness centrom. 

 

NEGUJTE SVOJE LEPE NAVIKE PUTUJUCI  SA JIMMY TOURS-om

 

Prethodna strana

© 2018 FENIX VICTORY group

FENIX VICTORY group • Vojvode Mišića 13 • 35250 Paraćin • Tel: +381 065 817 48 31 • fenixvictorygroup@gmail.com