2014

RIM - ATP TURNIR

14.05-19.05.2014

Putovanje u Rim, večni grad pružiće Vam nezaboravni doživljaj. Kada se drevnim znamenitostima, doda predivna priroda, vrhunska kuhinja i brojne mogućnosti za kupovinu, jasno je zašto Rim svake godine posećuju milioni turista iz celog sveta. Za Vas smo pripremili program boravka u Rimu  za vreme  održavanja ATP turnira, červrtfinalnih i polufinalnih mečeva  , kao i finalnog susreta  vrhunskih tenisera. Uživajte u Vašem putovanju!

1. dan    Beograd – Rim: Dolazak na  aerodrom “Nikola Tesla’’ jedan sat pre redovnog  leta za Rim JU 534 u 18.35h. Po sletanju u Rim, doček  i  transfer do hotela. Smeštaj u hotelu San Guisto 3* u centru grada, na bazi usluge noćenje sa doručkom. Slobodno vreme. Noćenje.

2. – 5. dan   Rim: Boravak u hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom, vreme predvidjeno za prisustvovanje mečevima na turniru, fakultativne izlete i druge aktivnosti. Poludnevno panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem. Predlažemo da jedno prepodne provedete u poseti Vatikanu ili da se opredelite za šetnju Rimom. Prema dogovoru organizovani odlazak sa vodičem u centar grada ili u  najpoznatije tržne centre.

6. dan  Rim –Beograd: Doručak . Napuštanje soba i slobodno vreme do transfera za aerodrom, za let JU535 u 20.50h za Beograd . Sletanje u Beograd u 22.30h. Kraj programa

 

 

CENA PO OSOBI: 492

 

CENA  ARANZMANA OBUHVATA:

Prevoz redovnim letom na relaciji Beograd - Rim– Beograd

Smeštaj u hotelu San Guisto 3* u centru,  u dvokrevetnoj sobi na bazi 5 noćenja sa bife doručkom

Transfer aerodrom-hotel-aerodrom

Poludnevno razgledanje grada sa stručnim vodičem

Vodjstvo puta ( za grupu od minimum 15 putnika)

Organizacione i druge manipulativne troškove

 

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Aerodromske takse 123 Eur (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni)

Boravišnu taksu koja se plaća u hotelu 3Eur dnevno po osobi

Ulaznice za turnir. Mogu se nabaviti posredstvom  Agencije, a cene ulaznicase klreću od 30Eur do 140Eur u zavisnosti od termina i mesta na stadionu.

Troškove medjunarodnog zdravstvenog osiguranja

 Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski: 40% od cene aranžmana prilikom prijave (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa) , 40%  do 15. januara, ostatak 20 dana pre puta.

OPIS HOTELA: Hotel San Giusto 3*  je elegantan hotel smešten u mirnom delu grada a u blizini najznačajnijih istorijskih znamenitosti. Ispred hotela je stanica metroa kojim možete lako stići do bilo kog dela grada. Sobe su nedavno renovirane I komforno opremljene. Sve sobe imaju kupatila sa tušem I fenom, satelitsku TV, minibar, direktan telefon, internet.  Doričak je na bazi švedskog stola.

 

NEGUJTE SVOJE LEPE NAVIKE PUTUJUCI  SA JIMMY TOURS-om

 

Prethodna strana

© 2018 FENIX VICTORY group

FENIX VICTORY group • Vojvode Mišića 13 • 35250 Paraćin • Tel: +381 065 817 48 31 • fenixvictorygroup@gmail.com